Lolland-Falster Lovestorm august 2017

Udviklingen for Lolland-Falster Lovestorm går støt og roligt. Vi har rigtige fine tal i Facebook-gruppen. Medlemstallet er fortsat stigende og nærmer sig snart de 25.000. Vi kan konstatere at der p.t. er over 49.000 likes, kommentarer og opslag pr. måned samt over 500.000 visninger om måneden.

Bestyrelsen for ”Sammen om Lolland-Falster”, som understøtter Lolland-Falster Lovestorm, arbejder i kulissen med mange forskellige aktiviteter. Her får du et rids af, hvad der især har optaget os henover sommeren.

Folkemødet på Bornholm
I juni deltog Kirsten Sydendal ved Folkemødet på Bornholm. Hun var inviteret af Dansk Industris lokalafdeling på Bornholm og holdt oplæg for en stor forsamling erhvervsfolk om succesen med Lovestorm. Dagen efter deltog hun i en debat om samskabelse og samarbejdet mellem kommuner og andre aktører, herunder borgerdrevne initiativer. Begge dele gav nye kontakter og interessante samtaler. Selvom vi mandskabsmæssigt kun var beskedent repræsenteret, blev vores tilstedeværelse omtalt kort af Politiken.

Studenter og Lolland-Falsters spejdere
Vi har igen i år sendt lykønskningsbreve ud til årets studenter og andre, der har afsluttet deres uddannelse lokalt. I år fik de et klistermærke med Lovestormlogoet, som vi håber de vil sætte på deres pc, postkasse eller døren til kollegieværelset. Klistermærker – og senere postkort – er sponsoreret af Advodan Lolland-Falster, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Det er Nicolaj Sand Rasmussen, som har stået for kontakten med uddannelsesstederne, og han har også været tovholder for vores samarbejde med Lolland-Falsters spejdere. De har været på tur i Sønderborg, og med kommunernes velvillige støtte er der blevet lavet Lovestorm-T-shirts til alle næsten 400 spejdere, beachflag og andet, som har været med til at promovere Lolland-Falster i det sønderjyske.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Bogen om Lolland-Falster Lovestorm
Journalist Lise Ravnkilde har – som det nok er mange bekendt – skrevet en bog om de to første år med Lolland-Falster Lovestorm og den betydning, som stormen har haft. Tak til alle, som har bidraget med fotos til bogen. Den er blevet rost og kan købes mange steder på Lolland-Falster og også på saxo.com. For hver bog, der sælges, donerer Lise Ravnkilde 10 kr. til Lovestormarbejdet. Tak for det!

Varer med Lovestormlogo
Mette Aagaard og Niels Bjerregaard arbejder fortsat med merchandise, og vi lover: Der skal nok komme nogle fine varer. Vi arbejder sideløbende med at få trykt gratis klistermærker og postkort. Hvis erhvervsdrivende vil dække vores udgifter til sådanne formål, må I meget gerne kontakte Merete Meyer Madsen på merete@solf.dk.

Fællessang i 500 år
Vi er blevet spurgt, om vi vil deltage i projektet ”Fællessang i 500 år”, som skal fejre fællessangen på Lolland i oktober måned, og vi slog til med det samme. Det er Mette Staalgaard, der er projektleder, og vi vil gerne understrege, hvor glade vi er for at være en del af projektet. Vi samarbejder også med kærlighedslitteraturfestivalen Kær-Litt, med Lolland-Falster-krøniken Lykke & Fremgang, der har premiere i september, og med Lys over Lolland.

Ved sådanne større kulturarrangementer og -festivaler kan vi hjælpe med promovering og synlighed. Vi beder bare om at være med fra starten, så Lolland-Falster Lovestorm bliver en ligeværdig partner i projektet og ikke blot en online opslagstavle.

Kom til høstmarkeder på Krenkerup og Knuthenlund
Vi vil være til stede med en bod både ved Krenkerups Høstmarked d. 26. august og ved Knuthenlunds Kulinariske Høstdage 2. og 3. september. Så kom forbi og få en snak med os.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Følg med
Du kan naturligvis følge Lolland-Falster Lovestorm-bevægelsen i Facebook-gruppen Lolland-Falster Lovestorm, og du kan også læse om det hele og finde links og presseomtaler på www.lovestorm.dk.  Vi skriver jævnligt artikler og klummer i de trykte lokale medier Erhverv & Kultur, Vi Kvinder og LF Livsstil. I LF Livsstil finder du Månedens Lovestorm, en person som er særligt aktiv i vores gruppe, og du finder også en trykt eventkalender som dækker hele Lolland-Falster. Den er lavet til inspiration både for gæster og fastboende, og alle dem som overvejer at flytte hertil.

Vær med og bak op
Lolland-Falster Lovestorm er for alle, både kommuner, virksomheder, borgere, medier, projekter og organisationer, både på og uden for Lolland-Falster. Vi opfordrer alle til at støtte os i arbejdet med at fremhæve alle de gode sider ved sydhavsøerne og skabe positiv forandring. Du kan gøre det må mange måder. Her er de tre mest oplagte:

  • Har du en god historie, så læg den ud i Lolland-Falster Lovestorm-gruppen på Facebook. Skriv en tekst, føj et billede til og husk at bruge hashtagget #lollandfalsterlovestorm.
  • Bliv medlem af vores forening. Du kan tegne et medlemskab af ”Sammen om Lolland-Falster” på solf.dk. Indsæt 200 kr. på kontonummer 6520 4161237, så er du medlem!
  • Meld dig som frivillig. Vi har rigtig mange opgaver og mangler altid både praktiske hænder og gode hoveder. Skriv til Mette Aagaard på mette@solf.dk, hvis du er interesseret i at blive frivillig.

Tak til alle der bidrager til Lovestormen, og fortsat god sommer til alle!

Kirsten Sydendal

****************************

LOLLAND-FALSTER LOVESTORM I TAL
(fra midt juni til midt juli 2017)

40.000+ reaktioner (likes osv.), kommentarer og opslag

20.000+ personer der har set, slået op, kommenteret eller liket

500.000+ visninger (beregnet ud fra blot de 100 mest populære opslag)

24.715 medlemmer i alt pr. 15.7.2017

Ca. 10.000 aktive medlemmer per dag (personer der har set, slået op, kommenteret eller liket)

61% kvinder, 39% mænd

Flest medlemmer i aldersgruppen 45-54 år

Top 5 for udenlandske medlemmer (70 fra USA, 66 fra Sverige, 64 fra Norge, 50 fra Tyskland, 40 fra England) *

Top 3 danske byer (3900+ fra København, 2800+ fra Nakskov, 1900+ fra Nykøbing) *

* Her tælles kun de medlemmer som i deres FB-profil aktivt har oplyst hjemland/hjemby.

#lollandfalsterlovestorm

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top