Lolland-Falster Lovestorm november 2017

Lolland-Falster Lovestorm skal præsenteres i USA

Historien om Lolland Falster Lovestorm kommer nu også til USA. Det sker i begyndelsen af november, hvor Kirsten Sydendal har fået mulighed for at fortælle den enestående historie om Lolland Falster Lovestorm på en international konference i Washington DC.


Det er historien om en landsdel med tiltagende dårligt image, hvor indbyggerne selv har taget affære for at ændre det negative billede af en hel egn. Kirsten Sydendal var med til at starte Lovestorm og er i dag formand for foreningen. Hun vil præsentere historien på den del af konferencen, der omhandler socialt samarbejde i grupper under overskriften ”Stories and storms”.

”Jeg glæder mig meget til at præsentere vores historie fra Lolland-Falster, for det er jo et rigtig dansk eventyr i stil med Den Grimme Ælling. Jeg tror, at publikum fra USA og resten af verden vil kunne lide den. Jeg ser også frem tid at møde en masse engagerede eksperter og praktikere, som arbejder med projekter, hvor jeg kan hente inspiration og læring. For slet ikke at tale om de personlige kontakter, man får med sig hjem”, siger Kirsten Sydendal.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Dave Snowden fra Bangor Universitetet i Wales er ekspert i storytelling og skal indlede sessionen med metoder og teknikker til, hvordan man bedst udnytter den store værdi, der ligger i historiefortælling. Det andet oplæg handler om Red Barnet Internationals globale netværk af medarbejdere, som tæller 25.000 personer. De koordinerer og organiserer via værktøjet Facebook Workplace.

Den internationale løber over tre dage og hedder KM World 17. Den handler om organisation af viden og information, herunder de mange ny tekniske muligheder for at samarbejde professionelt i virksomheder og mere generelt i globale og lokale fællesskaber. Der forventes at være mere end 1000 deltagere til hele konferencen.

Det er også vigtigt for erhvervslivet i  en landsdel, at der er et godt image – og at den gode historie fortælles. Business Lolland-Falster  har valgt at støtte præsentationen i USA ved at dække udgifter til rejse og ophold.

Yderligere oplysninger :

http://www.kmworld.com/Conference/2017/SocialCollaboration.aspx

http://www.kmworld.com/Conference/2017/Default.aspx

Kontakt

Kirsten Sydendal, kirsten@sydendal.dk, tlf. 24 64 49 44

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Fakta om Lolland-Falster Lovestorm
Lolland-Falster Lovestorm opstod i 2015 som et svar på TV2’s programserie ”På røven i Nakskov”. Indbyggere på Lolland og Falster samlede sig i en Facebookgruppe og besluttede at nuancere billedet af egnen ved at dele positive historier fra området via de sociale medier. I løbet af få dage blev 20.000 medlemmer af gruppen, som siden da har haft positiv bevågenhed fra både medier, politikere og eksperter. Gruppen eksisterer stadig og har nu over 25.000 medlemmer. Hver dag slår medlemmerne fotos og historier op fra Lolland-Falster, som rammer tusinder af læsere. Kærlighedsstormen fra Lolland-Falster har betydet en øget bevidsthed omkring italesættelsen af området og en ændret selvforståelse for mange af indbyggerne. Der mærkes i dag en tydelig optimisme og stolthed over at komme fra Lolland-Falster end tidligere.

Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/lollandfalsterlovestorm/
Læs mere på www.lovestorm.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top