Lovestormfest

30. marts i Nysted

Vi skal fejre at Lolland-Falster Lovestorm snart har eksisteret i hele fire år! Festen bliver holdt i en historisk ramme i Bønnelyckes Pakhus i Nysted. Maden består af forret og en lækker buffet fra Nysted Slagteren. Drikkevarerne bliver vores Lovestormvine og øl fra Krenkerup! “Vi er i øjeblikket ved at sammensætte et spændende program for aftenen. Der bliver fællessange ligesom sidste år, der bliver festtaler, og vi skal hylde vores lokale Lovestormambassadører”, fortæller Kirsten Sydendal. “Vi indbyder jer alle til festen, både medlemmer af vores forening og ikke-medlemmer.” Følg med på FB-eventen her: https://www.facebook.com/events/323012958291738/ opfordrer hun.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Det populære lokale band ’Musik til Ulempe’ kommer og spiller op til dansen. De er kendte for at levere klassiske pop- og rocknumre fra de sidste 4-5 årtier. Musik som er blevet hvermandseje, og som får folk på dansegulvet.

Kom og få en uforglemmelig aften fyldt med Lovestorm LØRDAG d. 30. marts 2019.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Man er ved at sammensætte et flot program med fællessang, festtale v. Karen Lumholt og en masse gode “live” historier fra Lolland-Falster. Glæd jer – det bliver så godt!
Prisen for det hele er kr. 275,- og du kan bestille billetter her: www.lovestorm.dk/billet. Der er et begrænset antal biletter, så bestil allerede nu.

PLAKAT FOR LOVESTORMFESTEN 2019
Her er vores officielle plakat for Lovestormfesten 2019! Er den ikke bare flot?! Vi håber I vil dele den så den bliver set!
Kunstværket bag plakaten er af LIzzie Røpke www.lizzieroepke.dk
Grafisk design er af Andreas Hermansen www.viah.dk

NYHED: LOVESTORM OPTAGET I DEN DANSKE ORDBOG
“Det er så vildt!! Ordet ‘lovestorm’ er blandt de 780 nye ord og udtryk som ordbogen udvides med i dag fredag 8. marts”, siger Kirsten Sydendal, formand for Lolland-Falster Lovestorm.
Definitionen lyder: “stor, positiv opmærksomhed fra mange mennesker i samfundet, især i form af bekræftende tilkendegivelser på de sociale medier”

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top