Lysthuse og Luftkasteller – ny kunst i Reventlowparken

I sommeren 2018 danner Reventlowparken rammen om skulpturprojektet “Lysthuse og Luftkasteller”. 11 kunstnere med lokal forankring på Lolland-Falster har skabt en række skulpturelle installationer i parken, der på forskellig vis danner nyskabende og poetiske rum til hvile, refleksion og afsæt for nye idéer.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

  
Med installationerne rundt i parken tager årets skulpturprojekt afsæt i den historiske tradition med at tage ophold i eksotiske pavilloner eller simple lysthuse i landskabelige haver som Reventlowparken. Samtidig vil de skulpturelle rum skabe nye og overraskende rammer for anderledes ideer og nye visioner – til at sætte forestillingsevnen fri og skabe rum til luftkasteller. Akkurat ligesom oplysningstidens sværmeriske glæde for naturen og begejstring for ophold deri var med til at påvirke mænd som C.D.F. Reventlow til at nytænke samfundet og sætte bonden fri.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Bag skulpturprojektet står kunstnergruppen In Situ Lolland, se mere på www.insitulolland.dk. Kunstnerne bag årets skulpturer er Lotte Madsen, Bo Karberg, Palle Lindau, Michael Dunk, Kis Nellemann, Espen Brandt-Møller, Jette Mellgren, Mette og Kristoffer Glyholt samt Søren Lose og Emil Krog.

Læs mere på http://www.aabne-samlinger.dk/reventlow-museet/reventlow-museet/besoeg-museet/

Reventlowparken lørdag 5. maj – søndag 30. september.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top