Lystige lollandske løgnehistorier

Bogreception og oplæsning…

Frederik Schütt debuterer med “Lystige lollandske løgnehistorier” – en klokkeklar kærlighedserklæring til Sydhavsøerne. Velkommen ind i et univers, hvor ting sjældent er helt som forventet. Der er gys, romantik, kugleskørt, hjertevarmt, eventyrligt og en lille smule lummert.

Finn Arnesen (Galleri Finnermann), har illustreret. Finns billeder vrimler med sære dyr og væsener og er så flertydige, eventyrlige og uforudsigelige som noget. Der findes næppe nogen bedre til at give løgnehistorierne farver på.

Der vil blive læst uddrag af løgnehistorierne, og du vil kunne møde både Finn Arnesen og Frederik Schütt, ligesom du vil kunne erhverve dig et eksemplar signeret af begge kunstnere.

Det hele foregår onsdag den 18. september 2019 klokken 16.00 hos Galleri/Cafe Finnermann, Slotsgade 30 i Nykøbing F. og du er meget velkommen…

https://gallerifinnermann.dk/ 

Lidt fra Frederik Schütt:
I 2011 flyttede jeg til Sydhavsøerne – mere præcist Nykøbing F, og blev hurtigt glad for stemningen og ikke mindst sproget på Sydhavsøerne – særligt glædede det mig at høre lollikkerne synge.

Gennem de sidste par år har jeg skrevet de hersens skøre eventyr om mine gode naboer, lollikkerne, og samlet dem i en bog. Finn Arnesen (Galleri Finnermann i Nyk. F) har givet bogen farver med sine skønne og vovede malerier.

Bogen udkommer den 18. september. Herefter vil vi selv få den spredt til steder, der vil sælge den rundt omkring på Sydhavsøerne (sig endelig til). I første omgang holder vi en bogreception i Galleri Finnermann på udgivelsesdagen (18. sep. kl. 16-18), hvor jeg vil læse op fra bogen på mit snydelollandsk. Kom og fest lidt med os. Det skal nok blive sjovt.
Del denne historie: vælg platform

Go to Top