Magasinet Erhverv og Kultur udkommer også i 2018

Alt er som det plejer - når du læser denne december udgave af Erhverv og Kultur. Det er først fra januar udgaven i 2018, at der vil være en ændring af distributionen i forhold til 2017.

Erhverv og Kultur er hidtil udkommet fast den 2. tirsdag/onsdag hver måned i 12 udgaver om året med PostNord, som adresseløs reklame til jordbrugere, kontorer og butikker i ca. 5.500 reelle eksemplarer. Oplaget har været på 7.500 stk. Ekstra oplaget har været distribueret ud til forskellige forretninger, dagligvare butikker, biblioteker samt udvalgte steder, hvor alle har kunnet ”snuppe” et GRATIS eksemplar. Dette har vi gjort siden august 2013.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

PostNord har tidligere på året meldt ud, at denne service stopper pr.31. december. Så Erhverv og Kultur har været på jagt efter nye distributører for at se, hvem der kunne løfte denne opgave bedst. Lige nu ser det ud til at Erhverv og Kultur i 2018 vil udkomme 11 gange. Når jeg skriver lige nu, så er det fordi de aktører, der nu er på markedet, arbejder på at ”overtage” det hul som PostNord efterlader, og her tror jeg på, at de kan se en fornuftig forretning i at omdele adresseløse reklamer hele året på faste ugedage, men at de lige skal konsolidere sig på markedet først.

De faktiske ændringer lige nu er:
– Oplaget går fra 7.500 til 6.500 stk. da vi fortsat ligger magasinet diverse steder, udover dem der bliver omdelt med den nye distributør. Og det er faktisk kun Jordbrugerne der falder fra (ca. 1.100 stk.).
– Distributøren har 5 dage til omdelingen mod før 2 dage.
– Erhverv og Kultur udkommer 11 gange i 2018 (minus juli måned).
– Erhverv og Kultur bliver fra 1. januar 2018 omdelt til Kontorer og Butikker i ca. 4.400 eksemplarer i følgende 9 måneder: FEB – MAR – APR – JUNI – AUG – SEP – OKT – NOV – DEC.
– I JAN og MAJ måneder vil Erhverv og Kultur udkomme til ca. 3.200 Kontorer, men her holder vi stadig oplagstallet på 6.500 stk., fordi der så bliver lagt de ca. 1.200 magasiner ekstra ud de steder vi ligger magasinet i forvejen.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Som hidtil er hele magasinet på vores hjemmeside www.erhvervogkultur.net til GRATIS gennemlæsning for alle. Så skulle du være en af de uheldige Jordbrugere, der fremover ikke kan modtage magasinet fysisk med ”bude”, så kan du altid læse det her. Du kan også, sammen med de virksomheder som har NEJ TAK til reklamer, tilmelde dig vores Nyhedsbrev ganske GRATIS. Her får du én mail hver måned, når det nyeste magasin er online.

Vi håber på at vore annoncører fortsat vil bakke op om Erhverv og Kultur, samt at vore læsere selvfølgelig vil gøre det samme…! Vi glæder os fortsat til at kunne profilere alt det positive fra Erhvervs- og Kulturlivet fra Lolland-Falster.

Hermed vil vi ønske alle en rigtig Glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår. Vi ses i 2018!

Venlig hilsen

Redaktionen
v. Tim R. Larsen

tim@erhvervogkultur.net
Tlf.: 2117 4277
www.ErhvervogKultur.net

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Her kan du se hvor du GRATIS kan hente et fysisk eksemplar af Erhverv og Kultur, så længe lager haves!
Egenann-distribution-ann

Skulle der ikke være nogle magasiner tilbage der hvor du ville hente et, så ring/mail gerne til mig, så kan vi overveje at ændre oplagstallet så der er magasiner til alle… 😉
Når vi omdeler til disse steder, så vil vi bestræbe os på, at være vejen rundt i den uge magasinet udkommer i.
Tlf. Tim R. Larsen 2117 4277
tim@erhvervogkultur.net


Del denne historie: vælg platform

Go to Top