MANUFACTURING THE FUTURE 2.0

Tager et år mere…

I et nyhedsbrev fra Vordingborg Erhverv fra 14. december 2018, kunne man læse at det Vækstprogram som Lolland-Guldborgsund-Vordingborg kommuner samt Business Lolland-Falster og Vordingborg Erhverv har taget initiativ til fortsætter i 2019.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Vil du udvikle din virksomhed, i et skræddersyet 6 måneders forløb? Så er Manufacturing the Future 2.0 måske noget for din virksomhed! “Det her er et initiativ, som henvender sig til virksomheder, der gerne vil udvikle sig. Vi har netop afsluttet første runde af Manufacturing the Future med meget positivt resultat. Det her er noget, der giver virksomhederne ekstra styrke, og som gør dem mere produktive og konkurrencedygtige.” fortæller Erhvervsservicechef Jens Damgaard fra Vordingborg Erhverv.

Rodin Genoff er førende global ekspert i virksomhedsudvikling, og er konsulent på Manufacturing the Future. Manufacturing the Future 2.0 sættes i gang i starten af 2019. Forløbet er gratis og er et initiativ under Vækstprogrammet – men DU skal ville det.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg er et samarbejde mellem de tre kommuner og Erhvervsstyrelsen, der frem mod udgangen af 2019 har investeret et tocifret millionbeløb i udviklingen af de lokale virksomheder. Målet er at øge den private jobskabelse med 150 fuldtidsstillinger, en årlig værdiskabelse på 250 mio. kr. og en øget kapitaladgang på 50 mio. kr. Rodin Genoff indgår i delprojektet Manufacturing the Future, der har særligt fokus på virksomheder inden for produktion, vedvarende energi, design og IT.

Vil du høre mere, så kontakt vores erhvervsservicechef Jens Damgaard på tlf. 2818 0912 eller jd@vordingborgerhverv.dk.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top