Med OPEN2DAY.DK får du det hele med – og møder aldrig en lukket dør!

Hvad er OPEN2DAY.DK?

Mangler du inspiration til ferien eller i hverdagen, og er du træt af at møde lukkede døre, som du kommer frem til? Så er OPEN2DAY.DK lige noget for dig. OPEN2DAY.DK er en gratis app- og webservice på tre sprog. En enkel og brugervenlig digital service, der nemt og hurtigt viser dig eller gæster i vores område opdateret information om åbningstider og events i lokalområdet. Åbningstiderne er altid opdaterede, kontaktoplysningerne er lette at finde og gps-funktionen viser dig den lige vej til områdets mange muligheder. Det er muligt at ringe direkte til en virksomhed, hvis du har valgt at hente GRATIS app’en OPEN2DAY i App Store eller Google Play.

Få digitalt overblik over Lolland-Falsters åbningstider
Ved at give Lolland-Falsters borgere samt turister et nemt digitalt overblik over øernes virksomheder, og en slags virtuelt visitkort, gør det det nemt for folk at orientere sig om hvem på Lolland-Falster, der holder åbent og hvornår. Ud over at vise åbningstider giver OPEN2DAY.DK også andre praktiske informationer – f.eks. om besøgsadresser, links til hjemmesider, e-mailadresser og telefonnumre. App’en fungerer på alle mobile enheder både on- og offline.

App og web med 10 kategorier
OPEN2DAY.DK er inddelt i ti kategorier: Mad og drikke, Aktiviteter, Transport, Kunst og design, Attraktioner, Overnatning, Nyttig information, Wellness, Shopping og Andre erhverv. Vil du f.eks. se åbningstiderne for restauranter på Lolland-Falster, så klikker du ganske enkelt på kategorien ”Mad og drikke”. Herefter får du et overblik over de restauranter, caféer etc. på Lolland-Falster, som er tilmeldte OPEN2DAY.DK.

OPEN2DAY.DK har også et ”filter”, hvor du kan søge i kategori og lave sorteringer, f.eks. Hvad har åbent i dag eller hvad har åbent nu. Når en forretning køber et visitkort hos OPEN2DAY.DK så får de automatisk adgang til linket open2day.dk/admin og her kan de GRATIS ligge forskellige event op.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Tim R. Larsen fra Erhverv og Kultur synes OPEN2DAY.DK er et super værktøj: ”Business LF lancerede servicen sammen med OPEN2DAY i 2016 for deres medlemmer, og det er det jeg vil tage et skridt videre ud til resten af Sydhavsøerne,” siger Tim Larsen og fortæller: ”Det er vigtig at vores turister og de lokale beboere får en super oplevelse når de kommer rundt i vores skønne område. Man kender selv problemet når man er på ferie, man er ude at køre og ser et skilt med eksempelvis et museum. Det ser interessant ud og man kører til stedet, og finder ud af, at netop denne dag er der lukket. Det samme gælder restauranter, butikker mm. Man kan sagtens ”planlægge” sin tur hjemme fra, og gå ind på alle mulige hjemmesider for at finde ud af hvem der har åbent og hvornår. Men muligheden for at gøre noget her og nu, når man ER på landevejen, den er meget usikker”.

Direktør og medstifter/founder Susanne Hesseldal fra OPEN2DAY.DK supplerer: ”Vi er også rigtig glade for, at vi har fundet en ny lokal samarbejdspartner, der har lyst til at overtage og videreudvikle det gode arbejde, som vi fra Business LF og OPEN2DAY.DK fik startet op i 2016”. Digital opdateret service er i fokus disse år, hvor bl.a. turister selv søger på nettet, hvad der passer ind i deres ferie og den service kan OPEN2DAY.DK levere. I fællesskab med, både små og store virksomheder, skal vi vise Lolland-Falsters herligheder. Husk at glade turister fortælle vennerne derhjemme at Lolland-Falsters har fantastiske muligheder og destinationen fremstod åben, året rundt.

Brugerne får oplevelsen af en autentisk, åben og imødekommende destination, hvor man får hele oplevelsen med – uden at møde en lukket dør og hvad der sker i området – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Servicen skaber synergi og vækst for de lokale virksomheder på tværs af branche og størrelse. OPEN2DAY.DK har i 2016 laves masse af tests der viser at en virksomhed uheldigvis kan vise op til 4 forskellige åbningstider i samme uge, hvilket ikke er troværdigt for en kunde. Vi har testet sider som Google, Visit-sider, virksomheders hjemmesider, trykte medier, hvor åbningstiderne var forskellige.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Er OPEN2DAY.DK kun på Lolland-Falster?
Historien bag OPEN2DAY.DK er, at den er opfundet på Samsø i 2010, og den findes i dag på Samsø, Bornholm, Langeland, Lolland-Falster, Læsø, Møn og Stevns. På Amager og i Kolding er man også i gang med at starte op, og der vil komme flere andre områder i fremtiden.

OPEN2DAY.DKs vision: ”Vi vil være for turistbranchen, hvad Just Eat er for take away”.

Hvad nu – Hvad skal jeg egentlig gøre for at være med og hvad koster det?

Er du PRIVAT:
Alle kan bruge denne app´s funktioner i hverdagen og det er ganske GRATIS at downloade og bruge. Du skal bare hente app’en OPEN2DAY i App Store eller Google Play, så er den klar til brug. Det tager under 1 min. og så er du fri for at køre forgæves og stå foran en lukket butik i fremtiden!

VIRKSOMHED:
Har du virksomhed og tænker at dette er en super ide, så ring til en af vore konsulenter? Enten kan de hjælpe dig direkte i telefonen eller også kommer de en tur forbi på et besøg og fortæller mere om OPEN2DAY.DK, priser mm. Det er langt billigere end du tror…!

Merete Meyer Madsen fra Nakskov, Mobil 6144 0622

Inge Ekelund fra Nr. Alslev, Mobil 2936 4820

Tim Larsen fra Nykøbing F., Mobil 2117 4277

Du kan også bare vælge at tilmelde dig med det samme, bare følg denne vejledning. Det tager under 5 min. og så er du medlem af OPEN2DAY.DK

  1. Gå ind på www.open2day.dk/admin/tilmelding
  2. Udfyld skemaet
  3. Vælg kategorier
  4. Upload din virksomheds logo*
  5. Upload dit foto*
  6. Læs og accepter servicebetingelserne
  7. Tryk på upload
  8. Du er online i løbet af 3-5 dage

*Logo: 250px bredt x 40 px. højt i 72 dpi. Foto: 139px bredt x 173px højt i 72 dpi.

OPEN2DAY.DK hjælper gerne med billedbehandling. Du kan også give os lov til at tage materiale fra din hjemmeside, så sender vi en korrektur. Ved spørgsmål ring gerne på 2380 9559 eller skriv til susanne@open2day.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top