Menstrup revyen gør det igen

For 3. år i træk blænder Menstrup Kro op for revy i topklasse.

Kro og hoteldirektør Lene Ulricksen og kunstnerisk leder Jesper Søgaard har igen fundet garvede revykræfter frem til Menstrup Revyen 2017.

Igen i år er Anne Herdorf på scenen. Anne har været med fra revyens start i 2015, samme år som hun modtog årets revygalla pris for bedste kvindelige revyskuespillerinde og minsandten om hun ikke samme år fik årets Dirch. I år er det præsis 30 år siden Anne Herdorf blev folkeeje med Grandprix sangen ” En lille melodi”, så mon ikke der er lagt op til en duet med revyens anden store Grandprix sangerinde  Anne Karin Broberg. Anne Karin har deltaget 4 gange i dansk melodi grandprix med blandt andet sangen “Når du kun er 18 år” fra 1982. Netop i år er Anne Karin desuden blevet nomineret til årets Dirch og har 30 års skuespiller jubilæum.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Jesper Søgaard, der ud over at lede slagets revygang på Menstrup Kro og på 10 år er spillende revydirektør i Gillelejerevyen – er selvfølgelig også at finde på scenen. Jespers mandlige modstykke er atter den erfarende Michael Hasselflug. Michael som er tv kendt for sin rolle i Krønniken og en mester i impro-teater, har stået på de største revyscener. Michael er en gave til enhver revy.

Musikken er igen i år, i sikre hænder hos Christian Dahlbergs Trio og på instruktørsiden er der virkelig lagt i kakkelovnen. Tivolis succes revyer “Tam Tam” blev ledet af Joy Maria Fredriksen og det er lykkedes os at få Joy Maria til at følge holdet i mål til premieren den 7. september.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

For 7. sebtember er netop den dag hvor Næstved Garden og Menstrup Kro åbner dørerne for revy sæson 2017. Kroen – med plads til 300 spisende og til 160 overnattende revygæster, serverer en 3 retters luxus menu, med dans og musik efter revyen. Det veloplagte personale tager imod revygæster kl. 18.30 hver fredag og lørdag i september, oktober og november.

Så velkommen til Menstrup Revyen 2017 med titlen: ” SÅ ER DER BAL ”.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top