Modtager din virksomhed ikke Erhverv og Kultur med posten hver måned?

Tekst & foto: Tim R. Larsen
Tekst & foto: Tim R. Larsen
Så fortvivl ikke, du skal blot indsende nedenstående oplysninger, så får vi dig oprettet ganske GRATIS.

PRIVATE
Fra mandag den 17. september er det ikke længere PostNord, der administrerer de danske Nej tak-ordninger – ”Reklamer – Nej tak” og ”Reklamer og ugeaviser – Nej tak”. I stedet skal man som forbruger henvende sig til FK Distribution. Du kan også gå ind på www.minetilbud.dk (som administreres af FK Distribution A/S) og vælge mellem et hav af ”private” reklamer. Her kan du specifikt vælge til og fra hvad du ønsker der skal komme i din postkasse.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

ERHVERV
Men så langt er det ikke kommet endnu, når det gælder ”Erhvervs-Reklamer”. Her siger du enten JA-TAK eller NEJ-TAK til det hele. Men mon ikke det kommer indenfor de næste par år. For nogle år siden blev systemet ændret, fra at man skulle være aktiv og søge om at få ”NEJ-TAK til Erhvervs reklamer”. Det blev ændret, så nu er nye virksomheder automatisk indstillet til NEJ-TAK, og så skal man selv aktivt ændre til ”JA-TAK til Erhvervs reklamer”. Det er der desværre bare mange der ikke ved eller får besked på når de opretter et CVR nr.

Månedsmagasinet Erhverv og Kultur er et Erhvervs magasin der udkommer til ca. 4.300 Kontorer og Butikker (B2B) i Lolland, Guldborgsund og Vordingborg kommuner, omdelt med Distribution Plus. Derudover bliver der lagt ca. 1.700 magasiner forskellige steder hvor alle gratis kan tage et eksemplar. På følgende link kan du se hvor du tage et Gratis eksemplar så længe lager haves: https://erhvervogkultur.net/udgivelsesomraade/
Du kan Højre-klikke på annoncen – og åbne på ny fane, så har du en oversigt over hele LF.

Oplags tallet – det antal der bliver trykt er 6.500 stk., men der er et ca. spild på knapt 500 stk. hos PostNord når de indstiller maskinerne. Så det reelle tal der bliver omdelt er min. 6.000 eksemplarer!

Derfor har vi nu indgået et samarbejde med Distribution Plus, så når vi modtager et ønske fra jer virksomheder om at modtage Erhverv og Kultur, så har vi en fast kontaktperson, som vi sender nedenstående oplysninger, og ca. 3 uger efter indsendelsen, så kommer Erhverv og Kultur fremadrettet i din postkasse – ganske GRATIS for dig!

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Så alt du behøver at gøre er, at sende følgende oplysninger til os:
CVR Nr.:
Firmanavn
Adresse:
Post nr.:
By:
Tlf.:
Kontaktperson:

Send disse oplysninger til: tim@erhvervogkultur.net

Så klarer vi faktisk resten for jer. I siger dog samtidig JA-TAK til andre Erhvervsreklamer, som ligger i omslaget. Det kan være ting som Firmagaver og Julefrokost tilbud, Kontor artikler mm.

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 2117 4277 hvis du har spørgsmål eller andet.

Venlig hilsen
Erhverv og Kultur
Redaktør Tim R. Larsen

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top