Møder og kurser i smukke omgivelser

Tekst & foto: Bjarne Winther
Tekst & foto: Bjarne Winther
Erhvervsfolk, offentlige og private organisationer søger mod MejeriGaarden på Sydfalster for at afholde møder og kurser i rolige og landlige omgivelser

Billedtekst: Gitte Haarh Fornitz, John Andersen, Michael Hasling og Jens Porsberg.

MejeriGaarden Bed and Breakfast i Skelby på Sydfalster har fra udelukkende at tilbyde gæsterne overnatning og morgenmad, nu også i dag en lang række andre tilbud. Siden åbningen for 2½ år siden har ejerne trin for trin skabt eksklusive rammer for afholdelse af foredrag, koncerter, events – møder og kurser.

På MejeriGaarden, tidligere Fiskebæk Mejerigaard, der ligger i smukke, rolige landlige omgivelser, kan gæsterne være sikre på at blive kræset om, fordi stedet ”vil gæsterne” og vægter værtskab. Det er der bred enighed om den dag Erhverv og Kultur er inviteret til formiddagskaffe med stedets ejere, Michael Hasling og John Andersen, køkkenchef Jens Parsberg og eventmager Gitte Haarh Fornitz, ”Vi snakker og hygger med alle vores gæster. Vi tilbyder en intim oplevelse, som ikke findes så mange andre steder. Vi synes selv, vi leverer noget, som ingen andre kan”, siger Michael Hasling.

Det er John Andersen helt enig i. ”Hvis man har brug for at komme væk hjemmefra og blive forkælet i omgivelser, hvor værtskabet er i højsæde, så er der rig mulighed for det her hos os”.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

 
Møder og kurser og god mad
MejeriGaarden er i dag blandt virksomheder og offentlige institutioner et foretrukket sted for afholdelse af møder og kurser. Erhvervsvirksomheder fra lokalområdet, Sjælland og Tyskland har fundet vejen til MejeriGaarden tæt på Gedser, når der er behov for møder, kurser og workshops i rolige og intime omgivelser. Som enhver ved, er maden afgørende for, om et møde eller kursus har været vellykket. Det har man også taget højde for på MejeriGaarden, hvor menukortet er i særklasse.

Maden er MejeriGaardens signatur, fortæller køkkenchef Jens Parsberg: ”Alt hvad vi laver er med hjertet. Vi benytter de bedste råvarer. Vi samarbejder med leverandører på Lolland-Falster og Sydsjælland, og al mad bliver lavet her i huset”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Folk skal komme som de er
Til MejeriGaardens brede palet af tilbud hører også koncerter og events. Gitte Haarh Fornitz er stedets eventmanager og koordinator. ”Vi har et bredt publikum til vores koncerter og events. Vi har et højt ambitionsniveau. Her ved årets begyndelse gæster Michala Petri og Lars Hannibal MejeriGaarden og til marts kommer han igen sammen med Ghita Nørby. Alene i 2018 er de første 10 events i kalenderen, og de bliver løbende slået op på Facebook og MejeriGaardens hjemmeside. Der arbejdes nu på at udvikle nye events i 2019.

Vi ønsker at give gæsterne de bedste oplevelser og gerne helt ned i de mindste detaljer”, fortæller Gitte Haarh Fornitz, og fastslår: ”Vi lægger stor vægt på værtskab med alt, hvad vi laver”. Michael Hasling, John Andersen og Jens Porsberg nikker alle bekræftende. ”Vi vil gæsterne”, siger John Andersen, og Jens Parsberg supplerer: ”Uden god mad, ingen gæster”, som restaurantens mange gæster også vidner om.

”Folk skal komme som de er, bevæge sig rundt ude som inde og bare slappe af og nyde stedet”, understreger Michael Hasling.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top