Musik og vinsmagning ved forfatteren og musikeren Jens Rømer og guitaristen Finn Olafsson

Pressemeddelelse

Arrangementet foregår torsdag den 28. september kl. 19.30 på Maglebrænde Gl. Skole, Fjendstrupvej 2 i Stubbekøbing.

Forfatteren og musikeren Jens Rømer fortæller om “Mit liv med vin og musik”, om at rykke familien ud af dens hverdag og afprøve drømmen om et liv i det sydfranske. Foredraget er krydret med livemusik med guitaristen Finn Olafsson, og aftenen byder også på vinsmagning af fremragende økologiske vine mv. ved efterårssæsonens første koncert i Dagligstuen i Maglebrænde Gamle Skole på Nordfalster.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

  
Finn Olafsson                                                       Jens Rømer

”En musiker kan udtrykke store følelser igennem sin musik, et stykke musik kan bestå af mange forskellige små nuancer, musik skaber billeder inde i lytterens hoved og kan vække alle mulige former for følelser hos lytteren, musik er en kunstart”, fortæller Jens Rømer. ”En vinbonde kan også udtrykke store følelser igennem sin vin, vinen kan bestå af mange forskellige små nuancer, og den kan skabe billeder og følelser hos smageren”.

Jens Rømers historie er en historie om iværksætteri, om at få nye idéer til livets opretholdelse og finde nye græsgange i et fremmed land. En historie om, uden sikkerhedsnet, det at turde springe ud på det dybe vand og sammen med kone og to små børn flytte fra den sikre tilværelse i Hillerød til den lille vinlandsby Vacqueyras i Sydfrankrig. Men også om endnu engang at rykke rødderne op og flytte tilbage til Hillerød og her være med til at skabe fundamentet for et spændende multikulturhus, Klaverfabrikken. En historie om hvordan disse to passioner uafladeligt krydser hinanden – fortalt med kærlighed til vin, mennesker og musik.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Jens Rømer har en baggrund som musiker i AR-FOLK, Trio Danois, Club Renaissance, Orgabard etc. Finn Olafsson er guitarist, komponist, producer, lydtekniker og musikforlægger. Han begyndte i 10 – 11 års alderen at spille guitar og var inspireret af tidens internationale rockgrupper blandt andet The Beatles, The Rolling Stones, The Who og The Kinks. Han var fast med i gruppen Ache og har i årevis spillet i duoen Anders Roland og Finn Olafsson.

Billetprisen dækker såvel vin som entre.

PS Husk penge til eventuelle køb af de økologiske vine.
Bestil plads på www.dagligstuekoncerter.dk –  125 kroner entre plus 45 for smagsprøver på 4 forskellige vine  Ialt 170.- kroner

Yderligere oplysninger Peter Abrahamsen tlf. 2143 0778

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top