Musikeren og sangeren Peter Abrahamsen tager på intimturne på Lolland og Falster i oktober måned 2017.

Pressemeddelelse

Foto: af Carsten Lauridsen

Fem forskellige koncertsteder spiller Peter Abrahamsen en intimkoncert i den kommende måned. De fire af dem er han alene om at synge og spille, mens den femte inddrager tre dygtige kolleger. Omdrejningspunktet er forskelligt for hver af koncerterne, men sikkert er det, at kærlighed, længsel og lyst er en ingrediens i samtlige koncerter.

Undervejs bevæger Peter Abrahamsen sig gennem en række af de store danske digteres værker, som han har sat i musik og supplerer med sine egne tekster. Et par af de store svenske og norske kommer også med. De fleste af melodierne er indspillet på en eller flere af de mange CD’er, som Peter Abrahamsen har udgivet igennem årene, så der falder nok også en anekdote eller to af undervejs.

Koncerterne i Lolland Kommune er støttet af Lolland Kommune.

Yderligere oplysninger:
Peter@peterabrahamsen.dk eller telefon 2143 0778

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Her er rækkefølgen:

Sange om kvinder og længsel: “Jeg kysser dine kinder”
Fredag d. 6. oktober kl. 19.30
Richard Winthers hus, Marrebæksvej 6,
Vindeby, 4913 Horslunde

Peter Abrahamsen synger om sanselighed og sensualitet med udgangspunkt i Emil Aarestrup, Kaj Munk, Jeppe Aakjær og flere andre danske digtere.

Danske viser og sange sat i musik af Peter Abrahamsen
Tirsdag d. 10. oktober kl.19.30
Søllested Bio/kulturhus
Højrebygade 62, 4920 Søllested

Viseprogram, der kommer omkring nogle af de store danske digtere som Sigfred Pedersen, Emil Aarestrup, Kaj Munk og med en enkelt afstikker til Sveriges Dan Andersson og Evert Taube.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Tit er jeg glad – Livs-optimisme, lys og lyst
Onsdag d. 11. oktober kl. 19.30
Pilgrimhuset i Maribo

Peter Abrahamsen synger bl.a. B.S. Ingemann, norske Sondre Bratland, svenske Dan Andersson og Kaj Munk. Sangene, der udvælges, har et spirituelt præg og tager også fat om livslysten.

Tit er jeg glad – med orkester og solist
Fredag, 13. oktober 2017 – 19:30
Højskolen Marielyst
Bøtøvej 2
Væggerløse

“Tit er jeg glad” er overskriften på aftenens koncert med Peter Abrahamsen. Han synger og spiller med tekster af B. S. Ingemann og Emil Aarestrup – Lysets og Lystens digtere. Med sig denne aften har han pianisten Torben Kjær, sangerinden Sidse Holte, der også spiller på ukulele, samt bassisten Bo Liengaard.

Sange af Emil Aarestrup
Lørdag d. 21. oktober kl.15.00
Dagligstue koncert (begrænset antal pladser).
Aarestrup Museet, Adelgade 80, 4880 Nysted

Emil Aarestrup har igennem mange år været inspirationskilde for Peter til at komponere nye melodier. Peter har senest udgivet to CD’er, en i 2017 og en i 2016, hver med fem numre af Emil Aarestrup på. Og der kommer formentlig en sidste CD i 2018 til at afslutte denne triologi….nu må vi se!
Hvad mere naturligt end at spille Aarestrup i Aarestrups egne stuer? Her får gæsterne den lyriske læges sanselighed og sensibilitet over for natur og kvinder fortolket på alle strenge.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top