Ny Femern markeds-portal for virksomheder

Pressemeddelelse

Virksomheder, der ønsker at få del i byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen, får en ny mulighed for at gøre sig synlige. Internetportalen Femern Belt Marketplace er stedet, hvor tunnel-projektets entreprenører og andre med behov for underleverandører kan få det nødvendige overblik over de regionale virksomheder og deres kompetencer.

Femern Belt Marketplace kommer til at rumme oplysninger om virksomheder inden for områderne anlæg og konstruktion, service, transport og logistik, administration, detailhandel, miljø, sundhed og uddannelse.
Markedspladsen er oprettet og drives af Femern Belt Development.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler


Synlighed for virksomheder
”Anlæggelsen af Femern Bælt-forbindelsen – verdens længste sænketunnel – bliver en gigantisk byggeplads i Rødbyhavn, og entreprenør-konsortierne, får et betydeligt behov for underleverandører. Med lanceringen af Femern Belt Marketplace ønsker vi at skabe synlighed for lokale og regionale virksomheder samt enkel tilgang og stort overblik for entreprenører, der har brug for underleverancer,” siger direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.

Virksomheder har adgang nu
Femern Belt Marketplace er netop lanceret, og virksomheder kan nu på www.femern-marketplace.info logge ind og præsentere sig med relevante informationer i forhold til entreprenørerne.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

En info-side på Femern Belt Marketplace giver adgang til at registrere sig i databasen samt at få adgang til de øvrige virksomheders informationer. De deltagende virksomheder er selv ansvarlige for de informationer, der fremgår af deres infoside på Marketplace.

Yderligere information
Direktør Stig Rømer Winther, e-mail: stig@femern-info, telefon: 2819 8228 Femern Belt Marketplace hjemmeside: www.femern-marketplace.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top