Nyt format

Kære læser

Det er sidste gang du holder magasinet Erhverv og Kultur i hånden i det format, du har kendt i nu fem år. Formatet – et såkaldt tabloidformat – vil blive afløst af et magasinformat, størrelse A4 på glitterpapir. Og hvorfor nu lave om på noget, der fungerer rigtig godt, kunne man spørge – ikke mindst i lyset af, at mange læsere har udtrykt begejstring for det hidtil store format på groft papir.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Den direkte anledning er af lidt ”teknisk karakter” – den har noget med distributionen at gøre, nu efter distributøren ikke længere er Post Nord men Distribution Plus. Men – der er også fordele ved et magasin trykt på glitterpapir. Layoutet står flottere end det gør på det grove papir – teksten står tydeligere, fotos og grafik står knivskarpt.


Vi ændrer på udseendet – men ikke på indholdet. Vi vil fortsat have fokus på de spændende og positive kultur- og erhvervshistorier på Lolland-Falster – profilere dygtige lokale erhvervsledere, ildsjæle, kunstnere, sportsudøvere og kulturarrangementer – det, som styrker landsdelens positive omdømme lokalt og nationalt.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Erhverv og Kultur udkommer ikke i juli måned. Til gengæld udkommer vi til august i det nye magasinformat – udgave nr. 60 – som samtidig bliver en markering af Erhverv og Kulturs 5 års jubilæum.

God læsning.

Redaktionen

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top