NYT FRA LOVESTORMEN


Foto: Fra den nyrestaurerede sal på Hotel Sakskøbing, hvor vi 17. august holdt fællesspisning og fællessang. Thomas Bjerre ved flyglet.

Efter en varm og lang sommer er det på tide at fortælle lidt om, hvad vi går og laver i bestyrelsen for ”Sammen om Lolland-Falster”, som står bag Lolland-Falster Lovestorm. Det er vores opfattelse, at den positive italesættelse af Lolland-Falster igennem længere tid har været stigende, og vi mener, det er meget vigtigt, at Lovestormen fortsat understøtter og forstærker denne udvikling.

Fællesspisning og fællessang
I sommer afholdt vi tre arrangementer på Hotel Saxkjøbing, hvor hhv. Christian Steffensen, Jan Borre og Thomas Bjerre underholdt med historier, musik og fællessang. Hotellet serverede den dejligste sommermad. Vi vil meget gerne gøre LF Lovestorm til noget, som også finder sted ”ude i virkeligheden”, så det er vores ambition at gentage lignende møder mellem mennesker i fremtiden. Tak til alle der deltog, og tak til musikerne og Hotel Saxkjøbing.

Instagram
Tina Kjær har tilbudt os hjælp med at få endnu mere liv i vores Instagramprofil. Vi har nu over 1200 følgere, og det tal skal Tina nok få løftet endnu højere. Hun laver et opslag hver dag, ofte med inspiration fra de 13.000 opslag som bærer hashtagget #lollandfalsterlovestorm. Vi opfordrer alle til at benytte det, både private og virksomheder – og selvfølgelig til at følge vores profil. Kig ind på www.lovestorm.nu og se de mange flotte opslag fra Lolland-Falster. Og følg os på selve Instagram!

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Foredrag og oplæg
Der er fortsat mange, der gerne vil høre historien om Lolland-Falster Lovestorm. Mette Aagaard har holdt oplæg for Højskolen på Marielyst tre gange i sommer, og Kirsten Sydendal har holdt oplæg ved en stor familiefest på Femø, ved Small’s ølklub i Vordingborg og for Akademiet for Social Innovation, da de besøgte Sakskøbing for nylig. I oktober har vi holdt oplæg for stiftets præstepraktikanter og for Rotary i Maribo, og i november har SF Guldborgsund booket os for et oplæg.

Lovestormambassadører
Hver måned finder vi en ny ambassadør for Lolland-Falster Lovestorm og laver et portræt, som udgives i LF Livsstil af Folketidende. Formålet med ambassadørerne er at danne et kontaktnet af ildsjæle på Lolland-Falster, der er aktive i deres lokalområde, og som gerne vil fungere som bindeled mellem Lolland-Falster Lovestorm, deres lokalområde og andre steder på Lolland-Falster.
På Folketidende.dk er der link til LF Livsstil-magasinerne.

Safari Live og tilflyttervelkomst
Vi har i løbet af sommeren deltaget med en stand ved Safari Live i Knuthenborg Safaripark og ved Guldborgsund Kommunes velkomstarrangement for tilflyttere. Vi forventer også at deltage ved Lolland Kommunes tilflytterarrangement i november.

Folkemøde på Bornholm – Fremtidens fællesskaber
Kirsten Sydendal deltog ved Folkemødet på Bornholm i juni, og her blev den nye antologi ”Fremtidens Fællesskaber” udgivet i rækken af ”Futuribler”, som Selskabet for Fremtidsforskning står bag. Kirsten har skrevet et af kapitlerne som handler om Lolland-Falster Lovestorm. Kapitlet kan – kan sammen med bogens forord m.m. – læses på www.lovestorm.dk


Lovestormgavekasser fra Helt Lokalt

Vi samarbejder med www.heltlokalt.dk om Lovestorm-gavekasser som kan bruges som julegaver mellem private eller som en fin opmærksomhed til medarbejderne i en virksomhed. De første 100 kasser lægger vi et lille træophæng der forestiller vores logo. Kontakt Dorthe Barholt Hansen fra www.heltlokalt.dk for mere information.

Erhverv
Vi synes, der mangler erhvervshistorier i Lovestormgruppen, og det skyldes naturligvis, at vi ikke har ønsket at gruppen blev en reklamesøjle. Nu har vi etableret et samarbejde med Louise W. Lindhagen, som vi vil løfte sløret for meget snart. Samarbejdet betyder, at virksomheder i større udstrækning kan bruge LF Lovestormgruppen til at dele de gode historier.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Støtte
Arbejdet med Lolland-Falster Lovestorm udføres på frivillig basis, og hvis vores bevægelse fortsat skal vokse med nye initiativer, har vi brug for din hjælp. Det kræver nemlig både midler og arbejdskraft. Du kan blive medlem af vores forening for 200 kr. Indbetaler du efter 1. oktober, får du hele 2019 med og kan stemme til vores generalforsamling. Man kan indbetale de 200 kr. på Mobilepay 91284.

Vi vil også gerne have virksomheder til at bakke op med et virksomhedsmedlemskab eller en donation. Skriv til os på kirsten@solf.dk eller mette@solf.dk, hvis din virksomhed er interesseret i at støtte os, eller hvis du vil have en snak med os omkring et specifikt samarbejde. Vi kan også altid bruge flere hænder. Er du god til at organisere, skrive, planlægge og udføre events, lave medlemskartotek og nyhedsbrev, kategorisere digitalt, bruge de sociale medier, fotografere eller lign., så skriv gerne til os på kirsten@solf.dk eller mette@solf.dk.

På bestyrelsens vegne
Kirsten Sydendal, formand

Bestyrelsen i ’Sammen om Lolland-Falster’ består Kirsten Sydendal, Peter Engberg Jensen, Povl Lønberg Rasmussen, Mette Aagaard, Stine Pilt Olsen, Philip Rasmussen, Niels Bjerregård, Nicolaj Sand Rasmussen – samt suppleanterne Heidi Vestergaard og Torben Laursen Stjernholm

Lovestormen i tal
– 27.000+ medlemmer
– 49.000 reaktioner, kommentarer og opslag i september
– 3000+ medlemmer fra København
– 80+ medlemmer fra USA
– 20+ medlemmer fra Australien
– 11-13.000 medlemmer der hver dag ser, liker eller kommenterer indhold fra gruppen
– 650.000+ visninger tilsammen af de 100 mest populære opslag i gruppen i september 2018.


GIV LOVESTORMEN SOM JULEGAVE
Helt Lokalt i Nykøbing og Lolland-Falster Lovestorm er gået sammen om at lave en lækker julekurv/julegave, med udvalgte varer fra vores lokalområde. Prisen er 399 kr. inkl. moms, og man donerer 30 kr. til Lolland-Falster Lovestorms arbejde ved køb af kurven. For virksomheder skal kurven bestilles senest 10. november og for private senest 8. december. Der kan vælges frit mellem rød, hvid eller rosevin. De første 100 bestillinger får et lille logoophæng i træ med i kassen.

Kontakt Helt Lokalt v/ Dorthe Barholt Hansen for bestilling. Se også www.heltlokalt.dk.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top