Peter Abrahamsen og hans Evergreeners

i Maglebrænde Forsamlingshus torsdag den 23. maj 2019

Hvert år i maj flytter Dagligstuekoncerterne i Maglebrænde på Nordfalster fra Den gamle Skole og ned til Forsamlingshuset på Nykøbingvej 116. Det sker for at kunne rumme de mange, som vil til den sæsonafsluttende forårskoncert med Peter Abrahamsen og hans Evergreeners.

Ny CD præsenteres ved forårskoncerten
I år vil gæsterne få præsenteret en række spritnye numre fra Peter Abrahamsens netop udkomne og anmelderroste CD: ”Hvem rider gennem midnatsregn”, med tekster af digteren Nis Petersen og musik af Peter Abrahamsen. Et af numrene er allerede udtaget til Dansktoppen og er blevet spillet der med henblik på en fremtidig placering.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Abrahamsens faste fire mand store ensemble er forstærket med to gode kræfter: Først og fremmest Janne Lærkedahl, der lægger sin mikrofonsangerindestemme til, når holdet fylder salen. Desuden kommer pianisten Torben Kjær med, også han har været en næsten fast bestanddel af orkesteret de sidste mange år ved forårskoncerten. Som navnet ”Evergreeners” antyder, vil der lyde en lang række velkendte evergreens fra Peter Abrahamsens store repertoire, når ensemble sætter strøm til musikken.

12 års jubilæum
Forårskoncerten er speciel ved, at den markerer afslutningen på foråret og indgangen til forsommeren, som nu banker på. Det er nu 12. gang, Peter Abrahamsen og følge optræder sådan en smuk majaften.
”Her føler vi os hjemme, og det virker på stemningen, som om publikum holder lige så meget af at komme der, som vi.  Det meste af det, vi spiller er velkendte sange, klassiske evergreens, som de fleste elsker at høre igen og igen”, siger Peter Abrahamsen og fortsætter: ”I år har vi den glæde at overraske med helt nye sange, som netop er udkommet, så det bliver en premiere for vores faste publikum på Lolland-Falster”.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Rift om pladserne
De fire mand, der har spillet sammen i snart 15 år, er ud over Peter Abrahamsen selv også Ole Bendix, der både stående og siddende håndterer såvel elguitar som steelguitar, mens Bo Liengård søger for rytmen i bassen, og Kristian Lassen garnerer med trommer og percussion. Det er glad musik, som kan få benene til at røre sig og sang- og lattermuskler til at løsne sig.

Yderligere oplysninger:
Peter Abrahamsen Tlf.: 2143 0778

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top