QLF stemmer kvinderne ind

Pressemeddelelse

QLF arrangerer igen et af Danmarks største tværpolitiske valgmøde for kvinder

QLF (Quality Lolland-Falster) har som til forrige kommunalvalg taget initiativ til en anderledes Torsdagsbar på Hotel Saxkjøbing med politisk dagsorden. QLF arrangerer Torsdagsbar hver den første torsdag i måneden, hvor kvinder fra hele Lolland-Falster mødes for netværke og for at tilbyde tilflyttere deres viden og netværk. Ofte mødes 60-70 kvinder til hver QLF-Bar, men til sidste valgmøde var over 100 kvinder tilmeldt, og dermed var det et af de største valgmøder for og med kvinder.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Valgmødet d. 2. november arrangeres som ”Running Dinner” – en politisk dating for og med kvinder.
En festlig og livlig aften med skøn, lokal mad kreeret af Hotel Saxkjøbing i hotellets smukke Teatersal, langt fra traditionelle – og ofte lidt kedelige – valgmøder. Og anderledes i mere end en forstand, kandidater fra både Lolland og Guldborgsund er inviteret og sidder ved samme bord – og så er der kun adgang for kvinder. Det er netop QLF’s helt store milepæl, at samarbejde og netværke på tværs.

”Det er vigtigt, at vi viser, vi er gode til at samarbejde på Lolland-Falster – på tværs af kommunegrænser og politiske partier”, siger Anne-Lise Becker. ”Og så skal vi have stemt flere kvinder ind i kommunalpolitik! Det er faktisk gået den forkerte vej ved de sidste valg – og kun 10% af de danske borgmestre er kvinder. Derfor sætter vi skarpt fokus på kvinder og kommunalpolitik”.

QLF har inviteret alle de til kommunalvalget opstillede politiske partier i både Lolland og Guldborgsund Kommune. Hvert parti stiller med en kvindelig kandidat fra hver kommune. De 2 kandidater fra samme parti fra hver sin kommune sidder sammen med 8 QLF’ere. Efter 15 min rykker kandidaterne videre til næste bord. På den måde får alle mulighed for at møde en kvindelig kandidat fra hvert parti – og tale med dem. Ikke alle kommer til orde ved traditionelle valgmøder, men her får alle lejlighed til at komme tæt på hver enkelt og stille de spørgsmål, der optager dem.

Alle kvinder (der har købt billet) kan deltage i arrangementet, der starter kl. 17.00.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Billetter sælges kun her – og skal købes senest den 29.10.2017
https://billetto.dk/da/e/qlf-running-dinner-med-politisk-valgdebat-billetter-219889

Se mere på Facebook – Netværksgruppe QLF

FAKTA OM QLF
Over 2.000 kvinder på Lolland-Falster er medlem af QLF (2.050 pr. 27.09.2017)
Link til hæftet ”Det Gode Liv”: https://interactivepdf.uniflip.com/2/85987/306551/pub/
Læs mere om QLF her http://www.qlf.dk

KONTAKT: Anne-Lise Becker, Mobil 22 43 23 42, Mail: ab@qlf.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top