Så er det igen tid til at hædre Lolland-Falsters erhvervsliv

Det er Nordea og Business Lolland-Falster der i samarbejde står bag Lolland-Falsters Erhvervspris 2017, og igen i år skal de lokale virksomheder hædres. Det er 35. gang der uddeles en statuette til vinderen, som symbol på, at man har vundet Lolland-Falsters Erhvervspris 2017.

Men inden en virksomhed kan kåres som vinder i et stort flot arrangement onsdag aften den 25. oktober på Nykøbing F. Teater. Så er der selvfølgelig lige en proces der skal gennemføres først. Fredag den 15. september er sidste chance, hvor du kan indstille en lokal virksomhed til Lolland-Falsters Erhvervspris 2017.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Hvis du kender en virksomhed, som du synes har fortjent at få et ekstra skulderklap, dels fordi virksomheden er bæredygtig i fremtiden, den bliver drevet med en stor vilje og et unikt drive, og samtidig har virksomheden en stor betydning for lokalsamfundet. Så kan du gå direkte ind på følgende link og indstille en kandidat til årets pris: http://lferhvervspris.dk/

Ud af alle de indkommende kandidater, vil et dommerpanel udvælge 6 virksomheder, som alle vil blive portrætteres her i Erhverv og Kultur i oktober udgaven, på lferhvervspris.dk og Facebooksiden: Lolland-Falsters Erhvervspris. Vinderen af Lolland-Falsters Erhvervspris 2017, vil blive offentliggjort ved det store arrangement onsdag 25. oktober.


Tidligere vindere af prisen er blandt andre Sax-Trans som løb med titlen i 2016 og HARDI International i 2015. Vær med til at hylde det lokale erhvervsliv og gå ind og indstil en kandidat, som du synes har gjort og gør en stor forskel lokalt på Lolland-Falster.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


”Erhvervsprisen står for mig ikke blot som en fejring af en enkelt virksomhed, men som et hyldest af hele det lokale erhvervsliv”, siger Mikkel Wesselhoff, adm. dir. for Business Lolland-Falster. ”Vores landsdel har et kæmpe potentiale, bl.a. fordi den rummer både solide og veldrevne virksomheder med mange år på bagen, innovative iværksættere og erhvervsfolk der tør tage chancer. Lolland-Falster skal være det bedste sted at drive virksomhed i 2020 i Greater Copenhagen-området. Det er vores klare fælles mål med kommunerne, og det er bestemt muligt”, siger Mikkel Wesselhoff.


Det er anden gang Erhvervschef Flemming Jørgensen skal repræsentere Nordea ved årets erhvervspris og han siger: ”Det er en fornøjelse at være medvært ved dette traditionsrige arrangement, hvor vi fejrer erhvervslivet på Lolland-Falster. Samarbejdet med Business Lolland-Falster er fortræffeligt, hvilket vi i Nordea er meget glade for. At vi igen i år kan finde 6 finalister er et udtryk for, at vi på Lolland-Falster til stadighed har nogle virksomheder som udvikler sig og tilfører arbejdspladser til vores område. Jeg glæder mig til at deltage i fejringen af erhvervslivet på Lolland-Falster”.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Fotos fra Lolland-Falsters Erhvervspris 2016 er fra Patrick Kirkby

Del denne historie: vælg platform

Go to Top