Så er det tid til Lolland-Falsters Erhvervspris 2019

Pressemeddelelse

Billedet er fra 2018 hvor Pricerunner løb med Lolland-Falsters Erhvervspris 2018

Business Lolland-Falster og Nordea uddeler for 37. gang Lolland-Falsters Erhvervspris. Det foregår på Nykøbing Falster Teater torsdag den 31. oktober klokken 17-21.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Lolland-Falsters Erhvervspris gives til en virksomhed som har udmærket sig i landsdelen.

”Vi ønsker at hædre virksomhedernes evne til at skabe varig værdi for landsdelen, hvilket de gør ved at vokse – på toplinjen – men også i høj grad ved at udvise evne til at generere indtjening på bundlinjen. Herved bliver virksomhederne robuste og konkurrencedygtige på den lange bane”, siger erhvervskundedirektør i Nordea, Morten Egon Jørgensen.

Det er Nordea og Business Lolland-Falster der står bag prisuddelingen, som sædvanligvis er en festaften med underholdning, paneldebat og naturligvis aftenens højdepunkt, selve prisuddelingen

Business Lolland-Falster arbejder dagligt med forretningsudvikling og tiltrækning af virksomheder til Lolland-Falster, og direktør Mikkel Wesselhoff peger på iværksætterånd og vilje til vækst, som en af områdets største styrker.


”Mange virksomheder på Lolland-Falster har et unikt drive og vilje til at lykkes. De spiller en stor rolle i lokalområdet og viser vejen for mange andre. Det vil vi gerne støtte med prisen her”, siger Mikkel Wesselhoff.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Indstillinger til prisen modtages frem til den 20. september 2018 hvorefter en dommerkomité vil udvælge seks kandidater, som alle vil blive offentliggjort i Erhverv og Kultur, på www.lferhvervspris.dk og vores Facebookside.

Endeligt program for aftenen vil blive offentliggjort i nyhedsbreve og på Facebook.

Vil du indstille en virksomhed til erhvervsprisen 2019 – så klik her: https://lferhvervspris.dk/#tak

Prisuddelingen finder sted den 31. oktober på Nykøbing F. Teater.
Tidligere vindere af prisen er blandt andre Pricerunner, Ortofon, HARDI International, Contech Automatic, Maribo Medico og Sax-Trans. Igen i år har alle mulighed for at indstille mulige vindere til erhvervsprisen.

Mere information:
Direktør Business Lolland-Falster, Mikkel Wesselhoff, telefon 4038 2436
Erhvervskundedirektør Nordea, Morten Egon Jørgensen, telefon 6155 7713

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelenDel denne historie: vælg platform

Go to Top