SÅ ER TEAMET BAG OPEN2DAY.DK/ LOLLANDFALSTER KLAR…

Foråret er kommet og for nogle starter turist sæsonen nu, for andre begynder den først når skolerne går på sommerferie. Fælles for os alle på sydhavsøerne er, at vi ønsker så mange gæster og turister skal besøge vores landsdel som muligt og at de skal have en rigtig god oplevelse hos os, uanset hvornår de besøger os på året.

Fortæl både turisterne og de lokale kunder hvordan de kan finde dig og hvornår du har åbent. OPEN2DAY.DK er en fælles platform på tre sprog, som findes på web og app med GPS løsning, kunderne får hurtigt et overblik over hvem der har åbent og kan nemt finde vej til din forretning via Google Maps. Samtidig sikrer du, at dine kunder ALDRIG går forgæves og kommer til en lukket dør.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Du kan vælge selv at gå ind og oprette din virksomhed direkte på www.open2day.dk/admin/tilmelding og følg instruktionen. Inden for et par minutter har du oprettet dit visitkort. 2-3 dage herefter er du online, og dine kunder behøver ikke at gå forgæves mere. Et visitkort koster kun kr. 1.000,- + moms for hele 2017 og du betaler automatisk ved oprettelsen.

PS: Husk at OPEN2DAY app’en findes også i følgende områder ud over Lolland-Falster: Samsø – Bornholm – Møn – Stevns – Læsø – Langeland – Kolding og Amager. Så både turister og alm. kunder kan bruge denne app flere steder i landet.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Du kan få et besøg af en af vore 3 konsulenter, Merete Meyer Madsen fra Nakskov. Inge Ekelund fra Nr. Alslev. Eller Tim Larsen fra Nykøbing F.

Kontakt:
        
Inge Ekelund Tlf. 2936 4820


Merete Meyer Madsen Tlf. 6144 0622


Tim Larsen Tlf. 2117 4277

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top