Schulz Biler udvider med endnu et bilmærke

Mitsubishi bliver det 4. bilmærke Schulz Biler får under sine bil-vinger

 
Direktør Ole Schulz har overtaget konkursboet efter Engberg Biler, det gælder både forhandlingen af Mitsubishi samt bygningerne på Herningvej nr. 2. ”Planen er at vores pladeværksted flytter fra Herningvej 11 til nr. 2. Vi var lidt i pladsmangel i forvejen, så det giver rigtig god mening for os”, forklarer Ole Schulz og fortsætter: ” Vi har forventninger til at der en dag kommer endnu et bilmærke, fordi huset har pladsen og indretningen er til det”.

Så der er travlhed i det nye bil hus, da Ole Schulz har valgt at totalrenovere bygningerne så de er klar til det nye setup. Blandt andet bliver alt lys i de to bygninger erstattet med nye LED-lys, og der bliver malet over det hele. Alt bliver gennemgået, så det vil se næsten helt nyt ud når man slår dørene op den 2. januar 2018.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Udover at man overtog ejendommen, så valgte man også at beholde 3 af de tidligere ansatte, nemlig Thomas Engberg, Andreas Rubæk og Toke Schött. ”Det betyder meget for mig, at beholde så mange ansatte som muligt, dels fordi det er dygtige folk og fordi så vil kunderne ikke opleve den store forandring når de kommer i huset. Mange kunder bliver bange når deres faste ”service-værksted” lukker, fordi man som kunde jo ikke ved hvem og hvordan den nye ejer er. På den her måde kan vi forhåbentlig beholde alle vore kunder, og så tillægge vores forretningsmodel, hvor kunderne gerne skulle kunne mærke at servicen er helt i top, da det er et af mine varemærker”, siger Ole Schulz.

Schulz Biler rummer i dag bilmærkerne Nissan, Honda, Peugeot og nu Mitsubishi. 34 ansatte sørger for at bilhuset hver dag står flot og indbydende frem til kunderne. Der skal være orden i tingene. ”Vores kunder skal ikke bare føle at de får en god og reel service når de handler bil-, eller har brug for værkstedet hos os. Det SKAL være sådan! Glade og tilfredse kunder anbefaler os til venner og bekendte og det er det vi gerne vil være kendt for”, siger direktør Ole Schulz.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
På spørgsmålet om hvordan 2017 har været som bilforhandler, kommer der en lille pause hvor Ole Schulz læner sig tilbage i stolen, og hvor man kan se at han virkelig tænker året igennem inden han svarer: ”Ja det er faktisk et godt spørgsmål, fordi det har været – og stadig er – noget af en rutchetur. Men for os i bilbranchen har det faktisk været et hårdt år, men med et fornuftigt bilsalg, samlet set. Men det korte svar må være – et mellem år. De første måneder gik salget forrygende og der blev slået flere rekorder. Så kom afgift-snakken omkring sommer, og så gik alt jo nærmest i stå. Kunderne blev bange for at købe ny bil, med den risiko for at man kunne have sparet 20-50.000 kr., hvis man havde ventet, fik selvfølgelig folk til at afvente udspillet. Nogle biler blev billigere andre dyrene. Demo-biler og Leasing er faktisk stadig ikke afsluttet helt, så afgiftspakken har absolut ødelagt et ellers fornuftigt bilsalg i 2017”.

Ole Schulz ser dog optimistisk på fremtiden, især erhvervslivet blomstrer. Det betyder ikke kun at salget af erhvervsbiler ser ud til at blive bedre i 2018, men også den enkelte familie oplever opsvinget og det betyder at de igen kikker på biler, der er større, end den trend der har været med små billige biler de senere år. Folk går mere efter komfort og især sikkerheden betyder meget. ”Folk vil have alle de nye elektroniske sikkerhedshjælpemidler, der hurtigt er blevet den nye standard i den moderne families nye bil”, slutter Ole Schulz.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen


Del denne historie: vælg platform

Go to Top