Stor bygge- og anlægskonference på Lolland-Falster

Pressemeddelelse

Den 1. april 2019 kl. 16-18 inviterer Business Lolland-Falster og Dansk Byggeri til bygge- og anlægskonference på Saxkjøbing Sukkerfabrik.

Med de store, lokale anlægsprojekter og flere kommunale nybyggerier er der fuld gang i bygge- og anlægssektoren på Lolland-Falster. Business Lolland-Falster afholder derfor en konference for de lokale entreprenører, der skal give virksomhederne indblik og rette informationer om de igangværende og forestående anlægsprojekter. Konferencen vil især dreje sig om vidensdeling i forhold til anlægsprojekterne, netværk og tiltrækning af arbejdskraft med de rigtige kompetencer.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

”Vores bygge- og anlægssektor står over for nogle store muligheder i de kommende år. Vi afholder denne konference for at klæde de lokale virksomheder på til at gribe chancerne,” fortæller forretningschef for Industri og Anlæg i Business Lolland-Falster, Mads Stærk.

Målet for konferencen er at stille de lokale virksomheder stærkere til at byde på opgaverne. Det kræver oplysning, kontakter og kompetencer. På konferencen vil John Brædder og Holger Schou, borgmester i henholdsvis Guldborgsund og Lolland Kommune, derfor fortælle om de lokale anlægsprojekter.

”En af de tidligere udfordringer har været, at virksomhederne ikke har haft nok information til at kunne byde på opgaverne. Derfor har vi inviteret de to borgmestre til at informere om de lokale anlægsprojekter. Samtidig har vi inviteret eksterne eksperter til at fortælle de mindre virksomheder, hvordan de bedst kan samarbejde med hinanden og lave konsortier, så de har større mulighed for at vinde flere opgaver,” siger Mads Stærk.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Konferencen sætter også fokus på andre temaer, der er vigtige for den lokale bygge- og anlægsbranche. Business Lolland-Falster vil blandt andet fortælle om initiativet ”Rekruttering fra Kanten”, der matcher borgere uden for arbejdsmarkedet med de lokale virksomheders behov for arbejdskraft, mens CELF vil beskrive mulighederne for efteruddannelse og praktikanter. Derudover vil der være mulighed for at få information om kvalitetssikring og styring af underleverandører. Endelig vil der være deltagelse af Femern Belt Development.


Yderligere oplysninger

Læs mere på Business Lolland-Falsters hjemmeside om konferencen: http://www.businesslf.dk/events/bygge-anlaegskonference-lolland-falster-2019/

Kontakt forretningschef for Industri og Anlæg, Mads Stærk på tlf. 23 24 45 21 eller mst@businesslf.dk  

Foto: Illustrationsfotos

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top