Stor interesse for udlejning af sommerhuse

Pressemeddelelse

Lige under 200 interesserede og spørgelystne sommerhusejere trodsede lørdagens flotte solskinsvejr og tilbragte formiddagen i Nykøbing F. hallen i selskab med seks yderst oplagte og meget informative oplægsholdere, da Guldborgsund Kommune bød på informationsmøde vedrørende mulighederne for udlejning af sommerhuse.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Guldborgsund Kommune har godt gang i turismen, og ikke mindst de mange udlejningssommerhuse bl.a. på Marielyst er populære blandt turisterne – faktisk så populære at udlejningsbureauerne godt kan bruge flere huse. ”Vi har oplevet en flot fremgang i turismen, og derfor er det også vigtigt, at vi lytter til turismeerhvervet og bakker op om deres ønske om at have endnu flere sommerhuse klar til turisterne” udtaler Martin Lohse, formanden for Kultur-, Turisme-, og Bosætningsudvalget.

Guldborgsund Kommune var således vært for informationsmødet, som bød på gode råd til hvordan man kommer i gang med udlejning, overblik over skatteregler, og et indblik i turismens tendenser. Efter oplæggene stod udlejningsbureauer og rådgivere klar til at besvare praktiske spørgsmål om udlejning.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!


Der var stor interesse for at snakke med bureauerne, og det lod til at flere fik inspiration til at udleje deres sommerhus ud, hvilket Karsten Hansen fra Novasol på Marielyst bekræfter. ”Vi er utroligt glade for, at Guldborgsund Kommune prioriterer turismen og et informationsmøde som det i lørdags, og vi er yderst tilfredse med dagen. Mange ville gerne høre mere om muligheder for at leje deres sommerhus ud. Nu venter vi og de øvrige udlejningsbureauer på at sommerhusejerne får tænkt det igennem, og så håber vi, at vi får mulighed for at leje deres huse ud til de mange turister”.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top