Store nyheder i Gentlemen´s Club

Alle medlemmerne i Gentlemen’s Clubben er dybt engagerede mennesker, som er dygtige inden for deres respektive områder og som deler en stort begejstring for lokalområdet, samt nærer et brændende ønske om at bidrage til vækst og udvikling her på egnen.

Nu falmer skoven trindt om land og solen får det hele til at gløde i et efterår, man næppe nogensinde har set magen til. Men den fortryllende skønhed, vort land ligger badet i, er ikke det eneste, vi har at glæde os over. Langt fra. Gentlemen´s Club er glade og stolte over at kunne løfte sløret for ikke én, men hele to nye samarbejdsaftaler.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Vores klub er grundlagt på en glødende passion for vores lokalområde. Målet har altid været at arbejde for endnu bedre forhold for vores erhvervsliv og iværksættere, fordi et sundt, driftigt og succesrigt erhvervsliv er forudsætning for al anden udvikling. Arbejdspladser, økonomisk råderum i såvel den enkelte families hverdag som i vores store fælles husholdning, velstand og trivsel står alt sammen på skuldrene af erhvervslivet. Der er mange måder at arbejde til fælles bedste, og vi har valgt erhvervslivet fordi det er dér, vi kan udrette mest.

Heldigvis står vi langt fra alene med vores begejstring for egnen, og ej heller med vilje til at arbejde den. Politikere som borgmester John Brædder knokler utrætteligt for at skabe de bedst mulige rammer og muligheder for borgerne, en sportshelt som Mark O Madsen har dynamit i næverne og Sydhavsøerne i ryggen når han træder ind i MMA-buret, og utallige andre personer og organisationer gør hver deres for at løfte, styrke og samarbejde for vores område og vores fællesskab. Hver især gør de, hvad de gør bedst og på kryds og tværs kan vi lære af hinanden, støtte hinandens projekter og samarbejde hvor det giver mening. Gennem Gentlemen´s Club-medlemmerne er vi i kontakt med utallige folk, firmaer, projekter osv. og vore medlemmer arbejder sammen på mange niveauer, med hinanden og med alle mulige andre. Vi er glade for al denne dynamik, ansporer og støtter den og tager del i den. Men vi indgår ikke ikke store, formelle samarbejdsaftaler i flæng. Ligesom vi nøje udvælger vore medlemmer, så vi er sikre på, at de går i spænd med vore værdier og vores tilgang til verden, erhvervsliv osv. og i det hele taget lever op til vores motto: Ikke de fleste – de rigtige.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Så når vi vælger at indgå en samarbejdsaftale, er det fordi vi er overbeviste om, at vi deler værdier med vores partnere. Vi er overbeviste om, at deres ressourcer og vore vil skabe en dynamik, der er større og mere værdifuld end den, de kunne skabe hver for sig. Vi er sikre på, at de kan noget, vi har brug for og vice versa, og at den synergi vil gøre, at 1 + 1 = 3. Da der som nævnt er hele to samarbejdsaftaler på plads, kan vi jo udvide regnefejlene og sige 3 + 3 = 8.

Gentlemen´s Club er stolte over at kunne afsløre, at vi fremover vil arbejde tæt sammen med Business Lolland Falster OG NFH! Der er næppe nogen af de to organisationer, der er ukendte for magasinet Erhverv og Kulturs læsere, men helt kort kan vi fortælle, at Business Lolland Falster er en stor organisation, der arbejder på en række niveauer for at styrke skabe gode rammer for erhvervslivet, mens NFH leverer damehåndbold på højeste niveau – og seertal og fansupport, som andre klubber kun kan drømme om.

Med hver af vore to nye samarbejdspartnere vil vi lave to årlige events, hvis overskud skal gå til at fremme erhvervs- og iværksætteraktiviteter på Lolland og Falster. Hvilke events der bliver tale om, vil vi først løfte sløret for på et senere tidspunkt. Lige nu er vi rigtig tilfredse med at kunne sige, at i forhold til begge vore nye partnere, ser vi meget frem til at stille vore kapaciteter og netværk til rådighed og dermed styrke deres arbejde, ligesom de med deres kontaktflader og ressourcer vil skabe stor værdi for os. Til sammen kan vi skabe spændende nye muligheder for iværksætteriet i vores fælles område – og vi kan ikke vente med at komme i gang.

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top