Syv uger der forandrer verden

Nyt intensivt acceleratorforløb giver innovative start-ups og virksomheder inden for fødevare og sundhed mulighed for at sætte en ny dagsorden for egne vækst- og udviklingsmuligheder. Og for verden.

“Vi er begyndt at se en bedre måde at brødføde en voksende verden, bekæmpe sult og fejlernæring, få sund mad på bordet, redde miljøet. Alt dette er muligt.” Sådan lød det overbevisende fra USA’s tidligere præsident Barack Obama, da han i maj 2017 holdt hovedtalen ved den globale fødevareinnovations-konference i Milano.

Innovative løsninger og produkter på fødevareområdet er i højere kurs end nogensinde, og et nyt acceleratorforløb giver nu et begrænset antal virksomheder, der arbejder indenfor fødevarer og sundhed, mulighed for at indgå i et intensivt syv-ugers forløb, “Growth Train”.

Private investorer står klar
De udvalgte virksomheder vil gennemgå en intensiv udvikling omkring optimering af produkt, forretningsmodel, kunderelationer og kommunikation, og de vil blive udfordret gennem sessions med mentorer fra Danmark og udlandet. I slutningen af forløbet vil virksomhederne møde private investorer/business angels, der har øje på nye investeringsmuligheder inden for fødevarer og sundhed. Programmet bakkes op af et korps af ambassadører fra ind- og udland med speciale i forretningsudvikling.

Læs også: Så er der igen Fællessang ved Slotsbryggen

Ansøgning inden 1. september
Virksomheder, der ønsker at deltage, skal ansøge inden 1. september 2017. Det er gratis at deltage, og virksomhederne bliver ikke afkrævet at afgive ejerandele for at deltage.

“Det er vores ambition, at bringe de deltagende virksomheder frem til et stadie, hvor de fremstår som en attraktiv investering for vores kreds af investorer”, fortæller dr. Eythor Jonsson, der er tovholder og designer på forløbet. Siden 2008 har han etableret adskillige acceleratormiljøer bl.a. i sit hjemland Island, hvor han af flere beskrives som grundlæggeren af det islandske iværksættermiljø.

Nyt acceleratormiljø
Virksomheder fra hele Danmark og udlandet kan deltage. Acceleratorforløbet bliver gennemført i et helt nyt acceleratormiljø med base i Nykøbing Falster.

“Guldborgsund er en kommune i rivende udvikling. Vi vil give enhver virksomhed med adresse i kommunen de bedste betingelser for at skabe nyt og accelerere, ligesom vi også gerne åbner døren for virksomheder fra det øvrige Danmark og udland. Vi betragter det ganske enkelt som en god investering at investere i at give de mest fremadstræbende virksomheder et ekstra skub med hjælp fra de bedste kræfter”, fastslår borgmester John Brædder.

Ansøgning sker via hjemmesiden www.growth-train.dk

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Kontakt
Eythor Jonsson, Managing Director
Growth Train
e-mail: ej.smg@cbs.dk
mobil: +45 2214 9950

Mikkel Wesselhoff, Adm. Direktør
Business Lolland-Falster
e-mail: mst@businesslf.dk
mobil: +45 2324 4521

John Brædder, Borgmester
Guldborgsund Kommune
e-mail: jobr@guldborgsund.dk
mobil: +45 25180390

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Toggle Sliding Bar Area
  Abonnér på mit nyhedsbrev
Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du fremover besked i din indbakke, når der er nye, positive historier fra Lolland og Falster
PS: Din email er helt sikker hos os - vi deler den ikke med nogen!
×