TA’ BUSSEN TIL DE GODE OPLEVELSER

Fra 1. maj kan du torsdag, fredag og lørdag nyde oplevelserne ekstra længe og komme sikkert hjem med bussen, når du kører mellem Nysted og Nykøbing F. eller Stubbekøbing og Nykøbing F.

Guldborgsund Kommune byder på et hav af gode oplevelser, uanset om du er til kunst & kultur, madoplevelser eller noget helt tredje. Der er med andre ord masser af grunde til at hoppe på bussen og opleve sommerens mange festivaler og events samt selvfølgelig de lækre spisesteder og naturen omkring dig.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Slip din indre kunst- eller musikelsker fri på Fuglsang Kunstmuseum/KUMUS, gå en tur ved Skejten og slut dagen af med en hyggelig middag på Nysted Havn. Er du mere til bølgeskvulp skal du måske en tur med Færgen Ida efterfulgt af en is på Stubbekøbing Havn. I Nykøbing F. slår både teatre, spillesteder og biograf dørene op for masser af gode oplevelser, ligesom inspirerende foredrag, koncerter og andre kulturelle arrangementer sender dig hjem med inspiration og fornyet energi, mens de hyggelige restauranter byder på skønne traktementer.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

 
Tager du bussen mellem Nykøbing F. og Nysted eller Nykøbing F. og Stubbekøbing, så kører busserne helt frem til midnat, og du kan nyde de gode oplevelser i fulde drag, slappe af og have tid til nærvær med lige den eller dem, du allerhelst vil have med på turen.

Gælder for buslinjerne 730 & 736.
Se køreplaner på www.dinoffentligetransport.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen
Del denne historie: vælg platform

Go to Top