The Mix Makers Revival i Orenæs Saloner søndag 14. Maj kl. 16

60’er musik fra Bangs Have genoplives i telt på plænen ned til Storstrømmen. The Mix Makers var et populært danseband på Lolland-Falster i 60’erne og 70’erne, en kvartet med ganske unge musikere, som især fik dansegulvet i Bangs Have i Maribo til at gløde. Orkestret bestod af trommeslager Knud Erik, søn af musiker og tobakshandler Chr. Larsen i Maribo; saxofonist Søren, søn af dommer Hillerup i Sakskøbing; bassist og trompetist Elo ”Luffe” Lindhardsen, søn af frisørmester Lindhardsen i Maribo, samt pianist Gunnar, søn af skoleinspektør Brønholt i Østofte. The Mix Makers blev startet i 1967 og ophørte efter nogle forrygende år i 1971, hvor alle 4 musikere drog til København for at studere. Nu har de fire fundet sammen igen og opdaget, at der endnu er liv i de gamle spillefingre, og at musikken fra dengang stadig er frisk og fornøjelig – lige til at danse efter og synge med på.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Knud Erik Larsen (nu Sidenius) er pensioneret som gymnasierektor; Søren Hillerup er fhv. professor ved Tandlægehøjskolen; Elo ”Luffe” Lindhardsen er stadig aktiv som bassist, han er oven i købet en af landets førende og kan høres i Nykøbing F. – revyen. Gunnar Brønholt er som klassisk musiker medarbejder i Orenæs Saloner på Nordfalster, så det er naturligt, at det er her, en festlig Mix Makers Revival finder sted søndag d. 14. maj kl. 16.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Der rejses dansetelt på den store plæne med Storstrømmen som kulisse, og så går det løs med de bedste melodier fra 60’erne: Tennessee Waltz, When I’m 64, Proud Mary, Can’t Help Falling in Love kender de fleste stadig. De og andre gode, tidstypiske sange suppleres med danske evergreens og Olsen-bandens kendingsmelodi som en særlig hilsen til Det Gule Palæ i Gedser. Orenæs Saloner er kendt for en fantastisk fællessang, så der deles sangtekster rundt, og der lægges dansegulv, for de færreste vil kunne holde benene i ro. Arrangementet finder sted på ”Mors dag”, så her en god mulighed for at invitere Lillemor til et hyggeligt arrangement i romantiske omgivelser, som helt sikkert vil vække mange minder til live.

STED: Orenæs Saloner – plænen, Orenæs Skovvej 12, Orehoved i Nr. Alslev
Biletter kan købes på www.orenaessaloner.dk

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top