To finurlige jyder danner duo i Dagligstuen

Pressemeddelelse

Søren Krogh og Janus Bechmann åbner efterårssæsonen i Dagligstuen i den Gamle Skole i Maglebrænde på Nordfalster med en koncert torsdag den 27. september 2018.

Det er tredje gang, Søren Krogh er i Dagligstuen. Og det er også tredje gang Janus Bechmann er her. Men det er allerførste gang, de her er sammen.

Torsdag den 27. september kommer de to, der begge er sangere og guitarister, til Maglebrænde gamle Skole. Det er Søren, der fører an: Han har i løbet af 2018 spillet en lang række duokoncerter med sin nye musikalske partner, Janus Bechmann (guitar, dobro mm), og primært præsenteret sine nye sange fra CD’en Globus, der udkom tidligere på året.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Søren Krogh, der i dag har rundet de 50, har spillet, siden han var tyve år, først som bassist i et kopiband, og siden i et hav af konstellationer, men mere og mere som solist. Det er også som solist og sangskriver, han har fået sit gennembrud – og en DMA pris -, og hans repertoire spænder fra egne sange over enkelte Cornelis Vrejswijk sange til hele CD’er med tekster af Jeppe Aakjær og senest Piet Hein. Altid dansksproget, altid med en ræv bag øret. De første to gange, hvor han har været i Dagligstuen, har latteren bølget, dels ved teksterne, dels ved de typisk underspillede sidebemærkninger, der er kommet imellem numrene.

Janus Beckmann har også gæstet Dagligstuen tidligere i forskellige konstellationer, hvor både hans egne kompositioner og kollegers har været i fokus. Når Janus Bechmann denne gang er med Søren Krogh, har han også sin bas med og akkompagnerer til Sørens sange. Janus Bechmann er netop vendt hjem fra USA efter et år ”over there”, hvor han spillede med en lang række amerikanske sangskrivere og musikere.


Ny bog med historier

Når Søren Krogh har optrådt, er det især historierne, som publikum har fæstnet sig ved. Det har fået Krogh til at samle dem i en hel bog, som han slet og ret kalder ”Historier”. Bogen er på vej i trykken, og hvis processen går godt, tager Søren Krogh nogle dugfriske eksemplarer med af bogen, der officielt udkommer den 10. oktober. I bogen er der en sangtekst fulgt op af en af Sørens historier. Ikke kun dem, han fortæller, men en lang række personlige fortællinger, som ikke tidligere har været hverken publiceret eller fortalt offentligt.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Flot efterårsprogram

  • Vi er glade for at åbne efterårets sæson med to så kompetente og solide kunstnere, der samtidig giver en velklingende og underfundig koncert til vores publikum, siger Peter Abrahamsenvært for Dagligstuekoncerterne i Den gamle Skole på 13. år.
  • Sæsonen byder desuden på en anden genganger, som også er uhyre populær, nemlig Christian Søgaard Trio, som kommer den 25. oktober, samt Anders Mikkelsen, sanger og troubadour med danske sange. Han kommer den 15. november.
  • Endelig har vi en overraskelse til jul – som vi dog godt vil løfte sløret for allerede nu:  Bassisten Jens Jefsen og guitaristen Uffe Steen kommer den 13. december til julekoncert. Duen byder på jazz/blues denne aften, noget vi ikke har haft så meget af i Dagligstuekoncerterne. De har spillet sammen siden 1975 og kender hinandens spil ud og ind, så der altid er en tæt og spontan kontakt de to musikere imellem, når de spiller, og vi glæder os til en gang julejazz i Dagligstuen, siger Peter Abrahamsen.

Dagligstuekoncerterne finder sted i Maglebrænde gamle Skole, Fjendstrupvej 2, Maglebrænde, 4850 Stubbekøbing. Koncerterne begynder klokken 19.30, men det tilrådes at komme i god tid, da der ikke er nummererede pladser. Prisen er 125 kroner pr person og inkluderer kaffe og kage i pausen. Vin, øl og vand kan købes på stedet.
Der sælges ikke billetter ved døren. Alene ved forudbestilling på www.dagligstuekoncerter.dk

Yderligere oplysninger:
Peter Abrahamsen
tlf 2143 0778

peter@peterabrahamsen.dk

www.dagligstuekoncerter.dk 

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top