Ullerslev Snedkerforretning nu også på Sydsjælland

Tekst & foto: Bjarne Winther
Tekst & foto: Bjarne Winther
Kvalitetsprodukter og kompetente medarbejdere er kendetegnende for Ullerslev Snedkerforretning, der nu er synlig i Vordingborg.

Møllers Møbler i Vordingborg ændrede her i foråret navn til – Møblér med Møllers Møbler. Det skete efter den nogle uger forinden var blevet overtaget af – Møblér med Ullerslev Snedkerforretning. Forretningen på Vestlolland havde desuden et par år forinden overtaget Jarvig Møbler i Maribo, hvilket også medførte navneændring til – Møblér med Jarvig Møbler.

”Møblér er en kæde bestående af over 30 lokale butikker, som vi er medlem af. Efter overtagelsen af Jarvig i Maribo indså vi, at man skal være varsom med at udskifte et firmanavn, som har prentet sig i kundernes bevidsthed. Derfor har vi valgt at videreføre begge butikker med deres oprindelige navne, blot med en lille ændring”, fortæller Torbjørn Nielsen, øverst ansvarlig for Møblér med Ullerslev Snedkerforretning – Jarvig og Møller.


Morten Thuge og Torbjørn Nielsen.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

Men Torbjørn Nielsen står ikke alene med ansvar og beslutninger i firmaet. Ullerslev Snedkerforretning er et familieforetagende bestående Torbjørn Nielsens hustru og forældre, hvor faren, Preben Nielsen, er den, som har bygget forretningen op. Alle fire familiemedlemmer har i dag hver deres opgaver i forretningen i Ullerslev, og samtidig er de fælles om det hele. Et grundprincip er, at man går til hånde, der, hvor der er brug for det.

Det var også tilfældet ved overtagelsen af Mølles Møbler i Vordingborg. Hele familien i Ullerslev, chauffør, have- og lagermand, samt medarbejderne hos Jarvig i Maribo, smøgede ærmerne op og gik i gang med at istandsætte forretningen i Vordingborg, så den kunne stå klar til åbningen den 31. marts. ”Vi har selv gjort det hele. Revet vægge ned og malet – og bygget det hele op som vi ville have det. Selv min far på 78 og min mor på 77 gik til den”, fortæller Torbjørn Nielsen.

Kompetente medarbejdere
Kvalitet – er kendetegnende for varesortimentet i alle tre butikker. Mærkevarer af høj kvalitet – dog ligger kvaliteten et par trin højere i forretningen i Ullerslev, hvor sortimentet i udpræget grad er arkitekttegnede møbler. Salg af kvalitetsmøbler kræver kompetente medarbejdere, fastslår Torbjørn Nielsen. ”Alle vores medarbejdere har flere års erfaring. De har kompetencerne i orden, stor baggrundsviden. De ved, hvad de har med at gøre, og det er forudsætningen for at forhandle de finere mærkevarer. Kunderne skal opleve professionel betjening”.

Faglige dygtige medarbejdere i detailledet påvirker også producenterne, tilføjer Torbjørn Nielsen. ”Der er producenter, der henvender sig direkte til os med deres produkter, fordi de er bevidste om, at vores medarbejdere er klædt på til at give kunderne den optimale vejledning”. De to nyansatte medarbejdere i den ny butik i Vordingborg er Morten Thuge og Ronald Åkerlund.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

De tre butikker spiller sammen og kører fælles annoncering i lokalaviserne, der geografisk dækker Lolland-Falster og det meste af Sydsjælland.


Ronald Åkerlund

Læs mere på:
https://mobler.dk/ullerslev/om-os
https://mobler.dk/vordingborg/om-os

Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top