Ung og Iværksætter styrket på Lolland-Falster

Pressemeddelelse

Det succesfulde projekt Ung og Iværksætter, der i 2016 hjalp unge på Lolland-Falster med at starte egen virksomhed, har indgået en ny aftale om at hjælpe endnu flere studerende i lokalområdet.

Efter længerevarende forhandlinger er parterne bag Ung og Iværksætter nået til enighed med flere lokale partnere forankret på Lolland-Falster om et mere omfattende samarbejde end nogensinde før. De lokale partnere tæller blandt andet Sparringspartnerne, CELF og VUC Storstrøm, og det nye samarbejde vil blandt andet betyde, at Ung og Iværksætter vil holde oplæg i klasser på uddannelsesinstitutionerne, iværksætter caféer, hvor de unge kan få sparring og rådgivning, så regionen måske kan få endnu flere iværksættere i fremtiden.

Derudover vil Ung og Iværksætter facilitere udflugter til store og små virksomheder i lokalsamfundet, så de studerende får mulighed for at opleve livet som selvstændig erhvervsdrivende på første hånd.

Læs også: Historisk få tomme lagerlokaler

“Et fantastisk initiativ” 

På VUC Storstrøm vil Ung og Iværksætter desuden implementeres direkte i undervisningen igennem faget “Innovation”, for at skabe en større forståelse og plante tanken om iværksætteri i de studerendes sind.

John Brædder, borgmester i Guldborgsund Kommune, udtaler: “Denne kampagne skal gerne give et skub til de unge, der går med drømmen om at skabe sit eget. Nu er muligheden her, og med kampagnen er der gode folk til at søge sparring og rådgivning hos. Iværksætteri er en af de ting, jeg gerne ser meget mere af. Det skaber nemlig nye, spændende arbejdspladser, som kan være med til at skabe vækst her på Lolland-Falster.”

Drømmer om at give noget igen
Bag Ung og Iværksætter står Martin Trane, Alexander Juul Jakobsen, Jakob Friis og Nicolaj Sand, der alle selv har egne virksomheder. Idéen bag projektet opstod, da de følte, der manglede en hjælpende hånd til spirende iværksættere.

“Vi er meget tilfredse med, at vi har fået skabt et endnu bedre fundament for Ung og Iværksætter på Lolland-Falster. Aftalen her betyder, at vi får endnu flere muligheder for at komme ud og se de studerende i øjnene og hjælpe dem, der hvor de befinder sig – hvad enten de drømmer om at blive Bill Gates eller at tjene lidt ekstra lommepenge,” siger Nicolaj Sand. Det næste åbne event er et crossfit arrangement i hhv. Nakskov og Nykøbing F. i august og september. Følg med på Facebook med opdateringer.

Læs også: Europas bedste luksushotel 2018!

Hvad er Ung og Iværksætter?

Ung og Iværksætter bunder i fire unge iværksættere med egne virksomheder. Den idealistiske baggrund for projektet var et efterspurgt fællesbehov for støtte, da egne virksomheder blev startet. Det førte til et pilotprojekt i efteråret afholdt i samarbejde med CELF, BLF og Guldborgsund kommune. Det indebar oplæg, iværksætter caféer og personlig hjælp til unge mennesker, som gerne ville udvikle deres idé eller allerede virksomhed, og den store succes i 2016 har nu medført, at Ung og Iværksætter har modtaget yderligere midler fra adskillige partnere på Lolland-Falster.

Kontakt:                                                                                 
Martin Trane, Partner Ung & Iværksætter
Mail: martintrane@yahoo.dk
Mobil: 60201654

Nicolaj Sand, Partner Ung & Iværksætter
Mail: nicolaj@meptek.dk
Mobil: 28590263

Læs mere: http://ungivaerksaetter.dk/
Læs også: Femern A/S igangsætter større anlægsarbejder på Femern-tunnelen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top