Velkommen til min nye hjemmeside version 1.94

Så gik de to første måneder med den nye hjemmeside!
Og I har taget rigtig godt imod den, det skal I have mange TAK for. Alene i november og december har der været flere inde på siden, end der var på et helt år på den gamle side… 😉
Så det er jo en kanon fremgang!

Så når jeg skriver version 1.94 – så er det fordi siden vil blive udviklet meget mere endnu. Dels vil der komme mange flere artikler ind, selvfølgelig først de nye, men med tiden vil jeg også ligge de ”gamle” tekster ind – bagud. Nu er alle artikler fra December 2017 online. Der vil også komme andre ting som vil løfte hjemmesiden på flere parametre. De fleste opdateringer vil dog være små ting, bl.a. som jeg får via feedback fra jer brugere, som har skrevet et ønske/ide til mig på mail. Det skal I have 1000 TAK for. Det er ikke alt jeg kan/vil rette til og nogle ting står på “How to do” listen i forvejen, og som vil komme løbende så hurtigt som muligt. Men skriv endelig på nedenstående mail, hvis du synes der mangler noget, eller noget som ikke virker efter hensigten.

Du vil stadig kunne læse alle vore magasiner ganske GRATIS her på siden, du kan vælge at klikke direkte på billedet af det nyeste magasin (nr. 53), direkte fra forsiden af hjemmesiden – over til højre, eller du klikke på MENU og vælge UDGIVELSER.

HUSK at du kan tilmelde dig mit NYHEDSBREV – ved at klikke på MENU og vælge NYHEDSBREV. Så vil du få éen mail om måneden i din mailboks, når det nyeste magasin er online og klar til GRATIS gennemlæsning.

Generelt kan du klikke på MENU og se hvad hjemmesiden indeholder. Jeg håber, at du synes om min nye hjemmeside og du er ALTID velkommen på mailen tim@erhvervogkultur.net eller på telefon 2117 4277.

Ha´ en rigtig skøn dag derude…

Venlig hilsen

Tim R. Larsen

Del denne historie: vælg platform

Go to Top