REDAKTION/INFO

REDAKTION/INFO 2017-11-13T10:21:57+00:00
Tim R. Larsen
Tim R. LarsenSalgschef
Telefon 21 17 42 77
tim@erhvervogkultur.net
Bjarne Winther
Bjarne WintherJournalist
Telefon 29 36 20 42
bjarne@erhvervogkultur.net

Velkommen til nye læsere
Modtager du ikke magasinet med posten – er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi tage kontakt til Post Danmark, og forsøge at løse problemet.

Har du en god historie som du ønsker at dele med andre?

Vi fortæller KUN de positive historier indenfor erhverv- og kulturlivet på Lolland-Falster. Vi ønsker at profilere Lolland-Falster som en landsdel, der står over for økonomisk vækst – bl.a. på grund af det kommende byggeri af Storstrømsbroen, Femern-forbindelsen, Nykøbing Sygehus, Fængslet mm.
Vi lægger fokus på reportager, interviews fra erhverv- og kulturlivet – samt portrætter af erhvervsledere og kulturpersoner.

Kontakt os og lad os høre din gode historie

Et GRATIS magasin til kontorer, butikker og jordbrugere

ERHVERV OG KULTUR er et gratis magasin bestående af artikler og annoncer. Ønsker du at vide mere omkring annoncering, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Med en annonce i ERHVERV OG KULTUR kommer du i kontakt med ca. 6.500 erhvervs- og kulturfolk på Lolland-Falster og dele af sydsjælland – og i et vist omfang i det øvrige Region Sjælland og resten af Danmark.

Vil du vide mere, så kontakt os endelig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs magasinet online

Er du ikke blandt de heldige der modtager magasinet i din postkasse – det kan være du sidder i den anden ende af landet eller du ikke er registreret som erhverv.

Så fortvivl ikke. Der er mulighed for at læse magasinet online. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, modtager du en mail, hver gang vi udgiver et nyt magasin. Så er du altid opdateret på de gode nyheder. Det er ganske GRATIS!

Se samtlige udgivelser af magasinet